søndag den 3. juli 2016

Camomille #1

Så fik jeg strikket mit første Camomille sjal fra Helga Isager. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Pasformen er virkelig fin pga udtagningens placering mod halsen. Det har været et afslappende strik og er tænkt som gave til min kære veninde Pia. Jeg har brugt garn fra lageret - rosa silkmohair fra Isager som tilfører lethed og Luxus og et blå/grå/lilla meleret sokkegarn som giver kontrast og farvespil. 
Endelig har jeg strikket blondekanten - også 1.gang det er prøvet. Den påstrikkede blonde giver sjalet/ tørklædet  en meget lækker elastisk kant. Så gik jeg all in og besluttede mig for at lave kvaster. Det syns jeg fungerede godt i det samlede udtryk. Tilfører lidt mere længde til tørklædet. 
Jeg vil bestemt gerne strikke et Camomille til mig selv - men så skal det strikkes i ensfarvet - og stadig gerne med mixet mohair og uld. - og med en lidt mindre blonde - eller "musetakke" kant, da jeg ikke er så meget til det overromantiske.  
2 kommentarer:

  1. Næh, hvor er det blevet fint - smukke farver, det er en meget heldig veninde, du har. Mit første Camomille blev også strikket med tynd mohair og et multifarvet uldgarn og selvfølgelig med kvaster, der bestemt er prikken over i´et. Jeg synes det vigtigste er at huske, at skifte mellem tyndt og tykkere garn - det er nemlig dét, der gør det til et Camomille sjal og giver det helt særlige udtryk :-) Og ja - pasformen er uovertruffen :-)

    SvarSlet
  2. 🌸 og ønsker dig en dejlig dag - med eller uden regn ☔️

    SvarSlet