lørdag den 23. februar 2013

Hindbær/orange Sorbet


En af de første ting, jeg strikkede efter min lange håndarbejdspause, var en sommerkjole/tunika til min niece. Jeg ku slet ikke stå for farven, og modellen var lige den blanding af femininitet og anvendelighed, som jeg foretrækker.

Pigen blev rigtig glad for kjolen, den er nærmest blevet slidt op. Jeg fik blod på tanden til at fortsætte med strikkeriet.
I dag har jeg det helt skidt, hvis jeg ikke har noget at gå igang med, når jeg har afsluttet et stk. håndarbejde.


Model:  Pigekjole

Garn:    Katia bomuldsgarn, str. 8 år

Tilfredshed: 

Meget tilfreds,  - garnet var lækkert at arbejde med, blev pænt jævnt og fnuldrede ikke. Dog var det lidt svært at få monteret så pænt, som jeg ville have det, da garnet er ret tykt. - Farverne har holdt sig pænt.- Farverne changerede i de forskellige garnnøgler,- og ved skift til nyt nøgle fortsatte jeg bare uden at planlægge  farveforløbet specielt. -  Måske var det en fejl,- måske er det en særlig charme ? fx er ærmerne ikke ens. Under alle omstændigheder en rigtig sød og klædelig model,- piget uden at være for meget.
                Med på blog

Så skete det - efter lang tids overvejelse og bæven. 
Jeg MÅ simpelthen også være med i de fantastiske kreative fællesskaber i blog-land. 
Har nemlig i det seneste halve års tid stort set dagligt glædet mig over alle jeres dejlige blogs om især håndarbejde men også om livet i al almindelighed.

Jeg har jo lidt sommerfugle i maven, - for første gang sådan at blive "synlig" i blogverdenen. Kan jeg nu finde ud af det?

Arrh skidt pyt, - ingen præstationsangst - gå væk ! 
Det må vokse stille og roligt og med indlæg om alle de ting som bringer mig glæde.

Bl.a en smuk blå time

Rigtig dejlig lørdag til jer alle