fredag den 29. august 2014

Lace og melon


Uden fedtede fingre ;-) garnet er det absolut  lækreste melonfarvede af slagsen. Nærmere betegnet Filisilk fra atelierZitron. Købt i april måned i butikken Wollsucht i Flensborg. Jeg har hele tiden vidst at garnet skulle bruges t et let sjal til alt det sorte og grå i min garderobe. Sjalet har været igang siden maj måned, men andre opgaver på pindene har haft 1.prioritet - vendestrik jakke t elvira - og netop færdiggjort lækkerbisken til datteren i østersfarvet/ camel kombi a alpaca og cottonviscose. 
Og ja - jeg mangler at lægge friske fotos op af det færdige strik. Det kommer ;-) men altså nu er jeg i gang m lacestrik til mig selv igen og har nu genopfrisket hukommelsen ifht mønsteret ... Pyh. Men skønt blir det. Rigtig dejlig  weekend t dig derude m håb om sol og tid til at sidde m håndarbejde. 

2 kommentarer:

  1. Jeg får helt lyst til melon ;-) Det bliver altså flot til både gråt og sort :-) Spændende med færdigt strik - lyder som en lækker trøje :-)

    SvarSlet
  2. Ja det blir lækkert - er spændt på at få spændt det op så sjalets rette størrelse og mønster folder sig ud. Skal lige ha fundet ud af hvad je skal spænde det op på ;-)

    SvarSlet